skip to Main Content

Moi!

Olen Tiia, Korialle pääkaupunkiseudulta paluumuuttanut freelancer-graafikko.

Olen tosi visuaalinen tyyppi melkein kaikessa mitä teen ja se motivoi minua suuresti. Se auttaa myös näkemään asioita kokonaisvaltaisesti ja pitämään paketin koossa. Olen tarkka ja täsmällinen, enkä tykkää jahkailla.

Elämässäni tärkeitä asoita ovat perhe ja ystävät, kirjat, musiikki, elokuvat, hyvä ruoka ja matkustelu. Rakastan hyviä keskusteluja ja mustaa huumoria.

Ennen freelanceriksi ryhtymistä työskentelin kymmenen vuotta (2006–2016) Kustannusosakeyhtiö Otavalla yleisen kirjallisuuden graafisessa suunnittelussa, jossa tein mm. kansia, taittoja, kalentereita, mainontaa, myymälämateriaaleja, messuja ja jonkin verran näyteikkunasuunnittelua.

Ennen Otavaa työskentelin Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Kymimedia Labissa vuosina 2004–2006, jossa olin ensin harjoittelija ja sen jälkeen graafinen suunnittelija. Tein kaikenlaista pienistä mainoksista esitteisiin, julisteista lehden taittoihin, logoihin ja projektien koordinointeihin.

Vuoden 2003 kesäksi sujahdin Kouvolan kaupungille graafisen suunnittelun harjoittelijaksi.

Vuonna 2001 aloitin opiskelun Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa ja valmistuin medianomiksi vuonna 2005 alueenani graafinen suunnittelu.

Tarvitsetko kirjan suunnittelua, mainontaa, julistetta, esitettä, logoa, kutsua, käyntikortteja, yritysilmettä, tai vaikka myymälämateriaalia? Sepäs sattui, koska Purotiellä suunnitellaan juuri niitä ja paljon muuta!​

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!