skip to Main Content

Moi! Olen Tiia Javanainen, Korialle pääkaupunkiseudulta paluumuuttanut freelancer-graafikko.

Olen tosi visuaalinen tyyppi melkein kaikessa mitä teen ja se motivoi minua suuresti. Se auttaa myös näkemään asioita kokonaisvaltaisesti ja pitämään paketin koossa. Olen tarkka ja täsmällinen, enkä tykkää jahkailla.

Elämässäni tärkeitä asoita ovat perhe ja ystävät, kirjat, musiikki, elokuvat, hyvä ruoka ja matkustelu. Rakastan hyviä keskusteluja ja mustaa huumoria.

Ennen freelanceriksi ryhtymistä työskentelin kymmenen vuotta (2006–2016) Kustannusosakeyhtiö Otavalla yleisen kirjallisuuden graafisessa suunnittelussa, jossa tein mm. kansia, taittoja, kalentereita, mainontaa, myymälämateriaaleja, messuja ja jonkin verran näyteikkunasuunnittelua.

Ennen Otavaa työskentelin Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Kymimedia Labissa vuosina 2004–2006, jossa olin ensin harjoittelija ja sen jälkeen graafinen suunnittelija. Tein kaikenlaista pienistä mainoksista esitteisiin, julisteista lehden taittoihin, logoihin ja projektien koordinointeihin.

Kesällä 2003 Kouvolan kaupunki pestasi minut graafisen suunnittelun harjoittelijaksi.

Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu julisti minut medianomiksi vuonna 2005, alueenani graafinen suunnittelu.​

Tarvitsetko kirjan suunnittelua, mainontaa, julistetta, esitettä, logoa, kutsua, käyntikortteja, yritysilmettä, pakkauksia tai vaikka myymälämateriaalia? Sepäs sattui, koska Purotiellä suunnitellaan juuri niitä ja paljon muuta!​

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!