skip to Main Content

Moi!

Olen Tiia, Korialle pääkaupunkiseudulta paluumuuttanut freelancer-graafikko.

Ennen freelanceriksi ryhtymistä työskentelin kymmenen vuotta (2006–2016) Kustannusosakeyhtiö Otavalla yleisen kirjallisuuden graafisessa suunnittelussa, jossa tein mm. kansia, taittoja, kalentereita, mainontaa, myymälämateriaaleja, messuja ja jonkin verran näyteikkunasuunnittelua.

Ennen Otavaa työskentelin pari vuotta (2004–2006) Kymenlaakson Ammattikorkeakouluun kuuluvassa Kymimedia Labissa, jossa toimin ensin harjoittelijana ja sen jälkeen graafisena suunnittelijana. Tein kaikenlaista pienistä mainoksista esitteisiin, julisteista lehden taittoihin, logoihin ja projektien koordinointeihin.

Valmistuin samasta opinahjosta medianomiksi vuonna 2005 alueenani graafinen suunnittelu.

Ajattelen visuaalisesti ihan arkipäiväisissäkin tilanteissa ja se motivoi minua. Tämä piirre auttaa myös näkemään asioita kokonaisvaltaisesti ja pitämään langat käsissä. Olen tarkka ja täsmällinen, enkä tykkää jahkailla.

Elämässäni tärkeitä asioita ovat perhe ja ystävät, kirjat, hyvä ruoka, musiikki, elokuvat ja matkustelu. Rakastan hyviä keskusteluja ja roisia huumoria.

Vahvuuteni on erityisesti kirjansuunnittelussa ja tämän lisäksi teen esimerkiksi logoja, käyntikortteja, yritysilmeitä, esitteitä, myymälämateriaaleja, julisteita, mainontaa, messuosastoja ja paljon muuta. Minulta luonnistuvat myös kaikenlaiset (ei-liikkuvat) kuvat erilaisiin some-kanaviin. Toistaiseksi en valitettavasti ota vastaan nettisivujen ulkoasusuunnittelutöitä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!