skip to Main Content

Taste of Finland

Taste of Finland -verkkokaupan perusilmeen suunnittelu ja osan tuotteista valokuvaus.

Taustaa:

Taste of Finland on verkkokauppa, josta on kätevä ostaa ja lähettää tervehdys maailmalla asuvalle ystävälle, sukulaiselle tai vaikka itselle koti-ikävää lievittämään.

Kauppa lähti aluksi liikkeelle kolmella eri kokoisella laatikolla, jotka nimettiin kotimaisten eläinten ja niiden kokojen mukaan: Rabbit sisältää pienemmän määrän herkkuja, Fox avaa eteen jo kattavamman valikoiman ja Bear on kaikkein suurin ja muhkein paketti.

Jonkin ajan kuluttua valikoima kasvoi kolmella uudella eläinaiheisella laatikolla: pelkkiä karkkeja sisältävät Bunny ja Squirrel, sekä joulusesonkilaatikko Reindeer.  Sittemmin verkkokauppa on laajentanut vielä valikoimaansa niin, että tuotteita voi poimia yksitellen ja räätälöidä niistä oma paketti.

Roolini oli suunnitella verkkokaupalle ilme, joka pitää sisällään logon, pakettitarrat, verkkosivujen perusilmeen, julisteita, flyereita ja pakettiin laitettavan saatekirjeen. Toiveena oli suomalaisuutta henkivä, sinisävyinen ilme ja yksinkertaisen selkeät verkkosivut. Päälogon muodostavat kolmen ensimmäisen paketin eläimet.

Olen osallistunut osittain myös tuotteiden kuvaamiseen: Bunnyn, Squirrelin ja Reindeerin laatikot sisältöineen ovat peräisin minun kamerastani ja kolme ensimmäistä laatikkoa valikoimineen on kuvannut Tuija Kivikko. Olen tehnyt myös kuvankäsittelyn kaikkiin edellä mainittuihin kokonaisuuksiin.

Yksittäisten tuotteiden kuvat ovat verkkokaupan omaa käsialaa.